丹麦语

雷竞技appFluke 985 Partikeltæller

Ny固件直到Fluke 985 雷竞技appPartikeltæller

En ny,免费firmware-opdatering (版本V2.05);frigivet i 2014年8月til Fluke雷竞技app 985 Partikeltæller, er nu tilgængelig。

Denne firmware giver en fordring af ydelsen i forbindelse med et hukommelsesproblem, der kunne medføre tilfældig reset/reboot。

Denne meddelelse forklarer hvordan man får fat i den free firmware-opdatering, og forklarer trin for trin hvordan opgraderingen udføres。

Hvordan man får fat i den免费firmware-opdatering

1. 下载opdaterings-filen.(FWUpdate.bin) til en computer, eller gem den på din bærbare PC's skriveboard。
  2. Kopier filen直到roden eller det øverste niveau på et USB-drev。
  3. FLUKE-985雷竞技app仪器Sluk, og tilslut usb drevet。
  4. Hold menuknappen nede på 雷竞技appFLUKE-985 instrument samtidig med at power-knappen Hold des nede。
  5. Når der fremkommer en besked på skærmen om at firmwaren opdateres, så slip alle knapper。
  6. Når instrumentet kører igen med den nye固件,så fjern USB-drevet。

Hvordan man finder ud af om firmware-opdateringen allerede er installeret

对于at bestemme om din FL雷竞技appUKE-985 har den seneste firmware-version V2.05, skal du først kontrollere products firmwareversion ved at følge disse trin:

1. Tryk på MENU-knappen;
  2. Gå igennem mulighederne under MENU ved at bruge VENSTRE/HØJRE og OP/NED pileknapperne indtil du ser DIAGNOSTICS-ikonet komme frem;
  3. Tryk på ENTER/SELECT-knappen, og du vil se firmwaren (FW:2.05) komme frem i den nederste venstre jørne på skærmen。